Skön dag i Drögen

Dagen började med att åka till stan. När vi kom dit åkte vi till max . Och sen ser jag att min pappa börjar prata med nån och när jag tittar upp står Jonatan hans mamma och Demail där . Hihi toppen att jag sitter och tjockar just då. Jaja jag fick iallfall se min gulleplutt igen. Senare åkte vi till Ikano och köpte lite saker träffade Jonatan där några gånger med . Puss på honom ! :* Sen åkte vi hem.... Direkt när vi kom hem satte jag på musik och började packa näre vi till jag var klar åkte vi till underbara Drögen. Mycket varmt och jag satt på en brygga i solen. MYYSIGT. Jag kom hem vid kankse halv sju då tillbringade jag lite tid med min lillasyster och jag följde med henne och plockade smultron. När vi kom hem åt vi lite och därefter satte vi oss och åt glass med smultron och jordgubbar. Just då ringde Julia och frågade om hon kunde sova hos mig och såklart fick hon det så nu sitter jag och väntar på henne. Kommer bli en rolig kväll idag iallfall. Nu ska jag försöka hitta lite bra musik. 


 

Helgen med Elina Ekerman

Lördag-Söndag har jag vart med bästa Elina , jag sov över där och vi har haft väldigt kul tillsammans . Både kul och riktigt gaaaalet. Sabina and Elina goes freaky......enligt nån på skype . Men tioden har väll tillbringads på skype och msn + att vi har dansat nästan hela tiden !! Det måste vi göra om Elina en väldigt bra helg för mig. Och vilket härligt väder det är ute nu ! Älskar det. Just nu sitter jag ute med min dator på min studsmatta och lyssnar på en massa musik. Som sagt Underbar helg verkligen. 

Puss på dig BÄSTA Elina 

Ha det bässst !

Fredag

Sitter här igen , Dagen började med dush som vanligt :) sen har hela dagen tillbringads på skype med Elina :) Vi har ringt och pratat med lita alla möjliga :) Nu ikväll ska jag prata med Älsklingen i mängder .
Imorgon blir det att sova över med Elina :) Jätte roligt !!! :D

Puss , ha det bra !

En stor och svidande saknad

Gud vilken tråkig dag det har vart idag ! Det finns ingenting att göra längre , Jag träffar Jonatan en gång i veckan ush..Saknar honom.
Men min dag började i dushen , sen spelade jag och provade på lite nya spel. Gick väll lite sådär ja.. det är väll det jag har gjort idag igentligen jag hälsade på och kollade lite på min fasters nya lägenhet. Inget mera speciellt , i Helgen skulle jag nog försöka hitta på något med Elina. Troligen blir det också så , mycket roligt!

Ha det bra !

Dagen...!

Idag vaknade jag upp av en lukt från min kudde :)!<33 ( Jonatan)  Underbart att vakna upp på det sättet ! Men jag dushade och gick sen ut på balkongen och åt frukost. Sen på med massor av musik :) Fixade också xbox live som jag har längtat efter riktigt länge. Guld vart det i en månad med Mycket mycket bra! så jag har väll mest suttit och fixat med det och spelat i mängder. Senare kom min mamma hem och min syster sanica då cyklade jag ner till stan en sväng jätte skönt varm och mysigt att gå där när dom spelade musik m.m :) Sen cyklade jag hem , så nu är det musik som gäller igen. Skönt ! ska nog kankse ta en sväng ut snart och fotografera lite men det är bara ett kanske. Kvällen är inget planerat säkert ha tråkigt igen , kankse blir tidigare idag med vet ej det märker vi.
Ha det bäst !!



Fan på allt !

Sitter här nu igen....ensam hemma väldigt skönt men lite ensamt också. Hoppas verkligen att någon vill va/hitta på något med mig idag ? snälla ... Ni får välidgt gärna säga till då så att jag inte ruttnar. Men just nu sitter jag och lyssnar på lite musik inget nytt för tillfället men om ni inte har hört " As i lay dying " så tycker jag att ni kan lyssna lite på dom . 


Dag tillsammans med Jonatan

I morse vaknade jag brevid Julia , vi fixade i ordning oss lite och sen följde jag med henne bort till bussen , efter det cyklade jag hemåt och dushade efter ett tag kom min underbara Jonatan. Vi satt lite vid datorn och pratade massor och såklart mys . Efter han hade åkte gick jag ut med min familj och åt på resturnag jätte gott och trevligt sen vart det glass också . Just nu sitter jag bara här och har riktigt tråkigt . Längtar redan efter Jonatan även om det inte var alls länge jag såg honom senast . Kvällen vet jag inte , kommer säkert sitta på en stol och göra precis ingenting. 
Ses 
Underbar dag med dig Jonatan , älskar dig mer än något annat ! <333333

Måndag

Rolig dag idag , har börjat sova så länge nu ....hihi jaja man är uppe länge om kvällarna det är det :D
Men var ensamm hela förmiddagen sola lite , dator musik på hög volym :D  Sen kom min farmor ,jag och min familj gick sen på piknik :) mysigt  , Sen kom min faster och hennes man och fixade det sista i vårat vardagsrum  , Och kvällen består av att sova över med Julia :)  RIKTIGT KUUUUL!:D och imorgon kommer min älskling!!!! aaah underbara dagar det här :D:D:D:D älskar dig jonatan! 

och!!! 2 månader och 1 vecka imorgon mellan mig och Jonatan Grattis !:D

Sabina

I just standing here and wating for you

MIN Jonatan


Jag älskar verkligen dig Jonatan , svårt att beskriva....men du betyder allt för mig , du är min luft mitt liv mitt hjärta min själ du är mig<3 Kan inte leva utan dig om du fförsvinner från mig är det som jag slutar andas all luft försvinner. Har såmycket minnen med dig som jag ligger i min säng och tänker på nu. Tillex. mars eller vad det var snöbolls krig..... pricksäker va du iallfall älskling hihi . Saknar dig såå nu. älskar älskar älskar älskar älskar dig !!!!!!!! är alldedes galen i dig !!!!!! hihi

Lördag

Hej .

Midsommar igår och det vart att umgås med min syster och hennes två barn och min pappa :) Mycket lyckat. Trots att vädret inte vart det bästa , men sol lite då och då och det värmde iallafall ganska ofta :) Vi var i Gammalkil och jag träffade lite alla möjliga där :) Men idag hade jag och min mamma tänkt att åka ner en lite sväng till Ikano och hadla lite. Men vi får se om det blir något av , Annars tror jag inte att jag ska göra så mycket mera. Kvällen kommer iallfall bestå av massor av underbar musik , dator , höghet och godis :D<3 Det är min lördagskväll och den brukar alltid vara så som en tradition för mig.
Jag har också hittat 2 nya band som jag tycker om ni kanske säkert redan har hört dom men dom var iallfall nya för mig :)
Första bandet är under the flood och den andra är the classic crime :)

Ha det bäst allaihopa ! så hörs vi om ett tag :)

Midsommar

Idag är det midsommar tiden har ju gått väldigt fort nu märker jag. Men snart kommer min syster hit , vi äter lite smått och gått sen åker vi til Gammalkil :) Efter det åker vi hem och grillar och har det lite myysss ! 
Kommer bli mycket trevligt ! 
Och kom ihåg att kolla min fotoblogg " www.sabinathornfb.blogg.se "




Dagar med Julia

What's happend ?




Hej . Kom från igår (Onsdag) Tills idag Torsdag  har haft väldigt kul , För det mesta har vi cyklat runt lite , kollat trailers på olika spel till xbox 360 och jag funderar på splinter cell convisiton. Sen dator , musik m.m :) Kulkul , vi åkte också och hälsade på hos Jonatan ,Men jag tror inte att han tyckte om det såå mycket.....:P
mhm...Senare på kvällen var vi uppe och tog en massa kort , Julia var fotografen och jag var själva modellen :P så ni måste kolla upp Julias blogg lite då och då och kolla om dom har kommit fram . www.jujjapettersson.blogg.se
BRA!   Idag ska jag inte göra någonting vad jag vet tyvär :( Tyvär inte träffa Jonatan ...han ska till Tobbe Jag saknar honom så.
Men just nu lyssnar jag på musik .

Yellowcard - Only one 
Faktiskt mycket bra 


Underbart!

Vaknade imorse av att det ringde på dörren , var några som skulle fixa något . Klockan kvart i 11 kom pappa och hämtade och sen åkte vi och fixade lite saker i stan efter det vid halv ett kom jag till min älsklings Jonatan . Vi kollade lite på youtube " Teleporting teleporting teleporting fat guy" HAH!!! ;) Kulkul :) Sen låg vi och myste lite :) sååå underbart :) hade inte träffat honom på ett tag känndes det som så jag ville bara ligga och hålla om honom hela tiden !!!! :)<333 Jaja , en helt underbar dag med Jonatan är det ända jag kan säga går inte att beskriva med ord :)
Älskar dig mer än något Älskling !!! <3

Och grattis till oss 2 Månader :)<3
puss!

3 Låtar

3 Låtar som jag själv tycker är mycket bra , Men är bara 3 av väldigt många.



1. There for tomorrow - Pages

2. Skillet - Better then drugs

3. Två stycken låtar . Puddle of mudd - Blurry och  A day to remember - If it means a lot to you

Låtarna var inte placerade i någon speciellt plats utan alla är lika bra.

Måndag

I just feel you on these empty night lover.


Mhm , En rätt okej dag vaknade med ett rätt dåligt humör men gick som tur över rätt fort och det känns väldigt bra för min del hihi. Om exakt 15 minuter är det tisdag !! :D äntligen känns ju så längesen jag träffade Jonatan så känns väldigt bra nu på ett tag. Men efter att jag hade vaknat vart det stan en liten sväng med mamma , vi köpte lite nätverkskablar och ett par kortbyxor till mig :) vi åt också ute mycket trevligt och kul ! :) Efter vi hade ätit hemma hade vi lite bråttom hem mamma var tvungen att hämta sanica + att jag därefter fixade i ordning mammas nya dator hon köpte igår :) Jag är inte sådär jätte bra på att fixa allt på en dator men det funkade ju och datorn funkar toppen och det är det viktigaste :) Efter det har jaf faktiskt inte gjort något speciellt mera , tog en dush för ett tag sen och nu sitter jag här och skriver blogg inlägg och lite musik :) Better then drugs -skillet tycker jag är mycket bra faktiskt ! en helt underbar text som verkligen framkallar tårar . Får mycket minnen av just den låten. Men tråkigt har jag ändå....Jag tycker att er jag följer på bloggar kan lägga ut ett nytt inlägg så jag kan läsa ! :)  
Men nu ska jag nog fortsätta lyssna på lite musik och längta tills imorgon , ! :D



Whole night long :)

Sitter och skriver nu på kvällen , och jag kan säga att min dag har vart en ganska tråkig dag tyvär ...Kvällen kommer nog bestå av dator , musik , skype med Jonatan m.m :) Blir säkert kul och skönt att bara ta det lugnt :)
Bara 1 dag kvar tills jag får träfa Jonatan nu  , (tisdag) känns som det var ca 10000 år sedan vi träffades kommer bli mycket kul och mysigt ! 

Hemma ..."/

Faaasen! Hemma igen asså , Då kommer allt tillbaka , tråkigheten + ensamheten , Har inte min Jonatan här  ;(</3

Skolavslutningen

Idag var det skolavslutningen , kan väll säga blandade känslor i allt , både kul och inte ......Vart inte riktigt som jag hade tänkt mig "/ <3 Men men....Jag sjöng , och våran klass åt tårta och sånt efteråt mycket trevligt ! Idag , ska vi snart gå ut och äta eller köpa mat och ta hem vi får se hur det bli , senare ska jag till min far (Efterlängat) Ska nog kanske snart ta en sväng till coop forum extra och köpa lite småsaker .
ha det bra , kommer snart ett inlägg till 

Sista dagen..nu sommarlov

Mhm...Sexan har vart ett helt otroligt år , Så mycket som förändrats sen första dagen i sexan till sista , både med vänner , kärlek och ja precis allt. Man har fått nya bästa vänner både killarr och tjejer och man har fått en kille . Jag har gått med alla er sen sexårs och med ändel sen man var fyra år. Känns jätte jobbigt att skiljas ifrån er alla , har haft en sån underbar tid med er alla , haft så roligt och ni har uppmuntrat mig jämt och sagt att jag klarar saker när jag har det jobbigt. En helt underbar klass är ni det ska ni veta . Alla har jätte roligt tillsammans och skratta alltid , Jonatan och Goding !!!!.........Ni , ni lever upp klassen gör så att den har extra roligt och ni hittar på saker :) ni bertyder så otroligt mycket , och du älskling kommer sakna dig såå himla mycket att inte kunna se dig varje dag sen när du börjar på tokarp och jag på folkunga är jobbigt , jag kommer gå där på rasterna och bara tänka på vad du gör där och bara vänta på dina gulliga sms jag får jämt <33333  Jag älskar dig !!! Längtar tills på Tisdag då vi äntligen får va igen :) vi ska ha det så mysigt <33333
Men alla vi som brukar ha filmkvällar , vi måste ha det igen sova över som den gången hos ina ! riktigt kul och jag får träffa alla er igen , Som sagt jag älskar dig Jonatan , och jag älskar er i klassen :) varenda en av er kommer jag sakna ! 

Dagen

Inget speciellt som har hänt idag , Kommer mest ihåg på slutet då vi plockade ur våra bänkar m.m , Jag vet att många längtar efter sommarlovet och det gör ju jag också såklart men jag menar när man tänker på att man aldrig kommer få gå i samma klass som dom man har gått med sen sexårs och ännu längre tillbaka i tiden så känns det ganska hårt.....Men det komemr säkert bli bra , men kommer sakna alla sååå mycket!<33 Bästa klassen , har alltid roligt tillsammans :)  Nu börjar det närma sig att va med Jonatan igen :)!!! :D:D:D:D

Dead by april

Tillbaka igen! vart ett rätt långt inlägg igår märkte jag , men jag vill bara rekomendera bandet dead by april , riktigt bra låtar och jätte bra texter!  Jag rekomenderar dom stort !

fading away

Fading away without you !

obeskrivligt

Åhhhh!  Jag är bara så himla glad idag . Allt är så bra ! jag är bara jätte glad. Allt är fixat och inget strul , Jag har min älskade Jonatan och mina underbara vänner! När jag har dom mår jag jätte bra , och när Jonatan håller om mig , har mig i sin famn känner jag mig så trygg jag känner att äntligen är jag någonting för en annan person som jag aldrig har känt innan , innan jag vart ihop med den här underbara killen hade jag verkligen inget liv , dagar och  månader bara gick förbi och inget hände med mig jag bara stod där , mådde dåligt varje dag föratt jag inte hade någon. Men nu har jag honom , har vart kär i honom sen augusti och ingen kommer kunna bryta den kärleken till honom från mig , det är något seriöst ingen lek som alla andra gånger i livet. Jag har för första gången känt mig älskad. Kunnat säga " Jag älskar dig" till någon på riktigt och verkligen ,menat det från början till slutet. Nu byter vi skola och allt och jag gör ALLT föratt inte tänka på det det kommer bli jätte jobbigt för mig , men jag vägrar lämna honom ! han är min och jag vill alltid att han ska va min han betyder så otroligt mycket för mig faktiskt helt obeskrivligt. Därför kommer inget att ändras mellan honom och mig , för det är kärlek och vi älskar varandra därför funkar det . Det finns jätte mycket bra saker hos Jonatan , Hans personlighet är jätte bra , han är så glad jämt och snäll , alltid hjälpsam och finns alltid vid min sida och finns vid andras alltså inte självisk...Han ställer upp till 100 % jämt ! Ni ska bara veta hur många gånger han har stöttat mig genom saker kramat om mig och sakt jag älskar dig. Bara av det ! känns allting ordnat igen. Mår jämt så bra när jag är med honom. Ibland saknar jag honom så det verkligen gör ONT riktigt jäkla ont , det värker och det finns bilder i huvudet på stunder tillsammans med honom vackra fina stunder med min älskling. Som jag bara ler åt när jag tänker på det . Jag tar vara på den här underbara tiden. Att äntligen fått vara kär på riktigt i någon så fin person. Jag kommer ihåg förra terminen då vi började i sexan , när du kom till skolan du var helt förändrad , lång och mörk röst , alla vart kära i dig pga av det . Men inte jag , det var din personlighet , att du inte var som alla andra killarna , du var speciell , och det älskade jag ! jag lärde känna dig mycket och jag insåg väldigt mycket. Vem du var , hur du var och så . Din personliget är underbar , älskar hela honom , precis allt. Han har jätte fint leènde , man kan inte låta bli att le man själv också. Man blir så glad och varm i hela kroppen av det. Och att bara känna hans arm runt mig är bara helt otroligt fint ögonblick , jag älskar när han gör så , jag älskar allt han gör på mig. Känner mig så trygg hos honom , jag känner mig lugn , föratt han är lugn och tar hand om mig på ett jätte bra sätt. Jag vet att du sitter och läser just det här nu Jonatan.....Du ska bara veta hur mycket du är för mig , du är mer än allt ! du är den finaste jag vet , Jag kommer aldrig lämna dig för något inte för någon annan och inte för något !  Du ska bara inse vilken bra person du är ! alla vill va som du ! föratt du är så himla snäll , söt och allt!  Du har mig älskling , du kommer alltid ha mig. På filmkvällen......började jag inse jätte mycket saker , idag har jag vart tillsammans med dig i 1 månad och 3 veckor det kommer bli mycket mer , ju mer jag börjar inse , som jag just nu börjar göra nu .

  JONATAN BERGSTRÖM KARLSSON                                                                         




                                                                                                                                   :: Sabina Thorn ::

Fredag-Lördag <3

Igår (fredag) Var jag med min gullunge Jonatan :) <3 vi spelade mirror´s edge som han tyvär sa att jag var tvungen att göra hihi :D <3 Sen pratade vi lite och lite sånt mysigt :) efter det vid klockan sju , åkte vi och hämtade Julia vi skulle hem till Ina och ha filmkväll :) Det var , jag, Jonatan , Julia , Elina , Ina och Albin dom andra kunde inte komma , Florhed kom en lite sväng. Vi kollade på filmen "Torkel i knipa" :D:D <3 jätte bra film ! :D  Jag låg brevid Jonatan i sängen och myste med honom :) Vi sovde över , jag och Jonatan var uppe längst :P ja , vi hade det jätte mysigt! :) <3
Jätte bra två dagar ! :)


Mysigt :)

Hej , För det första vill jag bara säga att jag inte alls hänger med just nu ......Men jag kan inte fixa allt på samma gång , Jag har verkligen en helt underbar kille som jag älskar mer än något annat som jag inte skulle lämna för något !
Desutom har jag en helt underbar bästa kompis som alltid finns för mig.....men hon tycker att hon håller på att förlora mig , men det gör hon inte jag förösker mycket ! 
Men iallfall , kom hem från klassresan idag , vi har badat och mest pratat och sånt :D Jag hade jätte jätte mysigt med MIN älskling!! Kommer verkligen aldrig glömma<33
Men kom hem vid kvart i ett kanske , bytte om och sen kolla lite på tv , sen gick jag direkt och dushade  ,efter det åkte vi till nykil och hämtade packning . Sen åkte jag in till stan ( hem till mamma) och just nu ...musik och blogg :)

RSS 2.0