Fucked up!

!Förstår inte vad som händer

Förstår inte ! , Trodde bara att sånt här kunde hända andra 

Men nu har det hänt här , Det finns inga ord vill bara gå och lägga mig och dö nånstans inte kunna nås på något sätt  bara försvinna .

Fattar inte hur du kunde...Jag är så jävla förbannad !  hur f**k kan man ?!

Den här ändringen som kommer nu kommer jag aldrig att glömma :(( Det här är det värsta som finns


Äntligen ! :)

Hej! :) 

Torsdag  , och utklädningsdag själv var jag ingenting men ändå en väldigt bra dag :) pratat vbäldigt mycket med min sötnos idag :D hoppas det fortsätter såhär :) ! <3  
Jag och julia tog hand om en station :) brickor eller nånting  , sen har vi inte gjort så mycket mera , vi körde brännboll :) hände absolut ingenting! :P stog bara och pratade med alla :D   men fikc sluta en timma tidigare !<3 sitter nu och lyssnar på musik :) 


Jag älskar dig ! <3

Måste verkligen skriva ett inlägg där jag uttrycker mina känslor lite !

Men jag älskar dig så himla mycket det gör nästan ont , När jag inte är med dig eller inte har fått se eller höra dig på en hel dag gör det hur ont som helst , du är helt underbar du tänker aldrig på dig själv du tänker alltid på hur jag har det
Du är perfekt ! Det finns inga ord men allt är perfekt och underbart , Även om vi nångång bråkar älskar jag dig lika mycket fortfarande kommer alltid att göra det , för du är halva mig vi känner likadant är du glad är jag glad är du ledsen är jag ledsen allting är bra jag älskar dig mest ! vill visa hur stor kärleken är .
Duu kommer aldrig förstå hur stor den är , men den är STOR jag älskar dig ! <3<3<3


Tisdag

Hej ! :)

 Idag var det första skoldagen....rätt okej jätte kul att träffa alla igen! :) Men på morgonen pratade vi lite om vad vi hade gjort på påsklovet , sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde efteråt , men sen efter tioratsen hade vi svenska  , sen mat och sen engelska :) 
Annars hände det väll inget speciellt , nicklas och tim kom till våran skola :P ;)
just nu sitter jag och kollar lite på en serie :)
vart inget långt inlägg idag men finns inte så mycket att skriva om ...
puss puss <3<3

Lördag

Hej igen !

Lördag idag:) påskafton:D
Idag gick jag upp vid tio i nio åt lite frukost och sen gjorde jag i ordinig mig direkt .
När jag var klar åkte vi till stan:) där köpte jag ett par skor , en bh och några trosor:P
Träffade julia där också:) roligt<3
Men efter det åkte vi hem och åt lite mat:)  just nu sitter jag vid datorn och fixar lite:)
Ikväll ska jag kolla på nån film och äta godis :))
Men nu måste jag sluta puss puss (kk)

Fredag

Hej igen:)

Idag har jag inte gjort något speciellt igentligen har jag bara slappat hela dagen:P
Men ändå haft hur tråkigt som helst! men jag har vart ute en sväng och fotat lite :)
Men ikväll ska jag nog titta på någon film:D
Men just nu sitter jag vid datorn och skriver blogg såklart:P
och youtube:P
Vart inte alls så långt inlägg idag men har haft väldigt tråkigt ahr inte hänt något direkt 
men iallfall  Välkommen VÅREN !!! <3333
 nu måste jag sluta puss på er (kk)

Torsdag

Hej igen 

Nu var det ett tag sen igen , men jag orkar verkligen aldrig skriva längre nu känns det mera som om jag är mer upptaderat på bilddagboken men jag får göra ett litet ryck och försöka börja skriva här lite mera igen:)
Men idag har det vart en toppen dag jag vaknade upp brevid julia gumman i morse vi vaknade vid kanske halv tio? jag vakande klockan nio men kanske  somnade om i några minuter hehe men vi låg och prata i en liten stund sen gick vi ner och åt frukost och efter ett tag åkte vi och fora (stavning) jag fick förja med och se hur det var (a) det var kul att lära sig :D tack julia för du lär mig nya saker jämt:)<3 :D men sen när vi kom hem kollade vi på scary movie 4 :) och sen efter det gick vi ut och körde lite fotboll på åkern:D och så sköt vi lugtgevär jag träffade iallfall en gång;) men sen efter det gick vi en liten sväng :) sen fika vi lite och sen kom mamma och hämtade mig då åkte vi och hämtade sanica hos en kompis (lisa) fick ett påskägg med godis i :D:D:D (a) <333 sen när jag kom hem fixade jag lite och sen satt jag vid datorn :) just nu sitter jag och lyssnar på musik :)
men nu måste jag gå  puss puss <333

Torsdag!:)

Hej igen:P

Sorry... har inte lagt ut nått inlägg på jätte länge men jag har glömt bort och har för det mesta inte orkat:P men jag och min klass har hunnit med ganska mycket den här veckan:) i måndags var det som vanligt en lektion sen gympa sen mat sen musik och slöjd .
På tisdagen hade vi vår första sexualkunskap:) vi pratade enkilt i tjej och killgrupper  för det mesta då men på fredag gör vi gemensamt (tur)  men igår var det första april sanica ( min lilla syster) körde lite aprilskämt som hon och hennes kompisar hade ritat på papper och lagt i min sko:P heh men ja det var en jätte bra dag igår hände väll mycket roliga saker klaassen har alltid jätte kul tillsammans:P men sen hade jag kör vi gick påskkärringar haha fy vad pinsamt det gör man inte varje dag:P........ men idag är det torsdag iallfall jag tror det blir en ganska vanlig torsdag:P
just nu är det morgon ( kl 7.30) och ska snart till skolan:)
men nu måste jag sluta pussar (K)

RSS 2.0