Wiiie kort kort dag !

Hej allihopa !
Min dag i skolan har vart väldigt kort,skoldagen idag bestod av 3 lektioner :D:D
Dagen började med bild, Bildläraren fick allmänt utbrott på både Lasse och Linda ;s, efter det var det biologi,PROOVV. Innan vi gick in satt jag och lasse och tränade som galningar innan vi skulle gå in. Därefter gick vi in.Provet var inte jätte jätte svårt. Men jag svarade inte på ca fem frågor. Men kände ändå att gick rätt bra. Efter det var det engelska , och det var det vanliga där efter det slutade jag fö)r dagen (klockan halv 12) gick ner på stan med , Linda , Sara , Elin ,Felicia S , Lucas, Malin A ,Kajsa m.fl :) super kul. Vart Mc , och sen tog jag bussen hem. Just nu passar jag Sanica en stund,tillsmin mamma kommer hem. Men snart kommer min Julia. Vi ska vara hemma hos mig ett tag och sen åker vi till stan, och jag följer henne till hennes dans :) Sen ska jag väll troligen hem igen och inte göra ett dugg. Tråka sönder, Imorgon är det ledigt iallfall, riktigt riktigt skönt ! inga läxor som verkligen är sköönt !
Julia ringde just och sa atthon hade missat bussen :( men skulle nu bli skussad :) ska snoka lite i hyllorna och skaferiet efter godis nu :D (y) ha det bäst !
Puss
/ Sabina Thorn
HAHA , Bilden ! :D peeerfect , men ursäkta !

Läs min och Elinas blogg !

http://stee.blogg.se/

NU händer det

Jag tappar greppet.
I FALL

Kort inlägg

Hej bloggen

sitter just nu på uppis i folkunga.
Har haft skol fotografering idag , missade pga av det dansen :( , men fick håltimma istället. Gick ner till bibloteket tillsammans med Jesper vi kollade lite oxch letade efter datorer som då tyvär behövde lösen och pin.
Gick därför istället hit till uppis. Nu börjar jag om 20-25 minuter, har so då , vi jobbar med historia nu vilket är väldigt väldigt tråkigt.

Krya på dig Jonatan.

Efter skolan ska jag hem till Julia

vart ett kort inlägg nu skriver nog kankse mer ikväll eller någon gång i helgen.

puss
/ Sabina Thorn

skolan..

hej...
Har vissa perioder där jag mår skit och det händer mycket , som nu tillexempel. Du åker :( dig som jag verkligen behöver. Löften sägs hållas men bryts lika fort. Ibland känns allting som mitt fel. Men inte bara med det....vill inte ta det här :'( jag vill vill vill det är hemskt. Hatar mig , hatar livet , hatar allt runt omkring ,  allt är ett rent helvete !


Skolan idag...det vanliga , träffade Jonatan efter skolan som kom med bussen 13 från hans skola. Mysigt som alltid.
Vi gick runt lite på stan och funderade på vad vi skulle göra...Men kom överäns om att hoppa på bussen hem till mig eftersom Goding gick på den. Vi satt där inne med honom och pratade. Och sen gick vi av , och hemma myste vi , och hade bara roligt.
allt jag hade och säga puss<<3
Hoppas ni har det bättre än jag :'( för mitt liv suger.

Hemma igen...

Hejsan !
Skulle igentligen till skolan idag , men när jag precis skulle gå kommer magkramperna och allt tillbaka.
Mamma ringde till vårdcentralen och det berodde på att mag.....nånting hade svullnat som dom ofta gör när man har fastnat i en förkylnning. Dom gav råd att inte och äta mjölkprodukter. jaja det går väll.
Men idag har jag kollat lite på tv , legat i sängen och vilat och tänkt. Ikväll ska vi åka och kolla på ett bord som mamma är intreserad av, efter det blir det att äta tacos , fyfan vad tjock jag är :s , Jonatan....Du får gärna komma då :$ eller Julia ? :)
Jaja , om ni är gulliga som jag tror så snälla bli medlemma :D <3 ni kan lösa in poängen till presentkort. blandannat , present kort på hm och cdon och ni kan också lösa in poängen till refilkort (ladda på mobilen) det tycker jag låter bra så snälla (a'  här har ni länken - http://www.gratis1.nu/?ref=sabinathorn
Puss !!!
/ Sabina Thorn

Baby...

Baby , When we are together.
Doing things, Everytime you're near i feel like i'm in heaven , feeling high.
I don't want to let go
I just need you
I don't wanna run away , baby..you're the one I need tonight.
I need to hold you tight , if I die i wanna die in your arms
I wanna stay forever , through time and time.
I NEVER will be alone
i want to be with you the whole night , if not ?
i can't take this anymore.
I love you. You're a part of my heart.

Troligen frisk...men lat

Hej !
Efter 3 dagars liggande i soffan/sängen så är jag nog troligen frisk igen. Jo visst , jag har lite smått huvudvärk fortfarande , men det fixar sig med lite ipren/panodil. Så ska väll till skolan imorgon vilket är väldigt segt :( , Men eftersom jag är friskare nu så Träffade honom sist i söndags men saknar honom redan. Idag orkade jag göra lite mera saker än att bara ligga , men känner fortfarane lathet ! , mycket mycket lathet , Men det ordnar sig , just nu sitter jag här och skriver blogg och lyssnar på musik , jag lyssnar just nu på The Friday Night Boys , jag vet inte om jag har lyssnat på dom tidigare , men tror nog inte det , men dom är jätte bra ! , ENLIGT MIG ! :) kom ihåg det. Som ni vet har jag en väldigt blandad musik smak :S , men en annan låt som är super , är sexy bitch :D
hihi. Men nu har jag väll inget mer speciellt att skriva om ,
Ska försöka uppdatera mera ! ,
puss
/ Sabina Thorn

Sjuk

Hej bloggen !
Idag vart det ingen skola för mig. Imorse vaknade jag och när jag åt frukost kände jag bara hur ont i huvudet o ont i magen jag hade , så mamma sjukanmälde mig , så nu har jag legat och sovit i min säng sen klockan tio i sju till 12 ,  skönt ! , men ändå jobbigt , jag har vart lite små sjuk hela helgen. Men nu känns det lite lite bättre i huvudet men magontet är fortfarande kvar , men ska försöka gå imorgon !
Annars ska jag nog inte göra någonting idag. Mest ligga i sängen , lyssna på musik , vila eller sova.
Men jag mår liksom dåligt med , inte på sjuk sätt utan mår dåligt med , vet inte vad det är , men jag är okontrolerad känns det som.
Men ska dra mig till sängen igen , puss ha det bäst !
Krya Sabina !
/ Sabina Thorn

Ny dag , men Jonatan hemma & Stan

Hej igen !
Idag var det som vanligt skola. Ganska seg dag bara men slutade klockan halv 3 , som är väldigt tidigt för oss. Men efter jag hade slutat skyndade jag mig bort till simhallen och mötte Jonatan där. Sönoosen ! , vi gick bort till stan och sen träffade vi Goding också. Vi sprang som....för att vi skulle äta :P haha ! , men till sist åt vi på mc' donalds :) gott gott , Jonatan bjöd mig som jag tycker var så himla gulligt :$ hihih han är världens bästa kille ! , Efter det gick vi hemåt , och hemma vart det bara en massa mys. <3 Och sen åkte han hem :( :'( efter det har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på en massa musik. Och haft allmänt tråkigt. Imorgon slutar jag klockan fyra , asså vafan FYRA :O ahhh , jaja.....kanske trääffar julia imorgon man vet aldrig. Men har iallfall håltimma i 1 timma och 50 minuter , vilket är riktigt skönt ! vet inte vad vi gör den här gången det får vi se. Men nu ska jag fortsätta med mitt musik lyssnande
Puss ha det bäst ! puss älskar Jonatan , Julia och Elina !
Sköt om er ! och kom ihåg att Jonatan fyller på Fredag ffs !<3
/ Sabina Thorn

RSS 2.0