Måndag , och trött

Cha cha bloggen ;D
Idag Måndag , asså skola idag igen. Helgen har vart super ,  i Fredags gick jag på stan en liten sväng med Julia , och det var jätte kul saknar henne verkligen ! och saknar Elina ! Och Jonatan ! :(<3
Men iallfall , när vi hade gått en stund där begav vi oss ner till resecentrum och så hoppas vi på pendeln mot vikingstad , vi tog därefter bussen , jag gick av i "solhagen" utanför Jonatan , och så var jag med honom resten av kvällen , jätte mysigt ! puss !:* Pappa kom och hämtade mig lite efter Julia , och då åkte jag hem , dator & musik och sen sova  , dagen därefter gick jag upp rätt tidigt och började jobba lite ute hos pappa , jag la upp mat och fixade en massa shit. Vid halv 3 åkte jag till ett bröllop och jobbade där ,  sammanlagt med månadspeng och allt , tjänade jag 500 kronor ! , That's GREAT ! :D Men åkte hem till mamma dagen efter , och satt bara inne hela dagen och hade såå tråkigt. Och imorse tog jag bussen till skolan. Inga roliga ämnen i skolan idag , så har bara vart en seg och långsam skoldag. Klockan halv fyra slutade jag och gick till parkeringen bakom skolan och väntade på min mamma. Efter några minuter kom hon och vi åkte bort till Toyota , och fick våran nya bil. Därefter åkte jag bort till Elgiganten och så köpte jag mina efterlängtade dator högtalare ! , man kan säga att det blev en riktigt stor skillnad på ljudet nu ! haha , jag har en lap top som sagt och absolut ingen bas i dom ! , huuh jag som älskar musik , men jag köpte iallfall det idag. När jag kom hem satte jag in alla kablar och sånt och slog på musiken och började bara lyssna sönder spotify :)
Nej nu måste jag sluta , ha det bäst !
Puss
/ Sabina Thorn

Vem ser ?

Man kan se mycket
Man kan se tårar , men aldrig ett hjärta som blöder. 

Har ni tänkt på att det känns som livet går utför ibland? , man känner sig svag och inget värd. Blir bara för mycket , för en själv , man klarar inte av hur mycket som hellst. Och något stort är att ibland känner man att man mår jätte dåligt. Men man vet aldrig riktigt vad det är. Man vet allra längst in , men det är bara en själv som förstår vad man menar , man kan inte förklara för någon annan utan dom orden som behövs att säga saken , finns bara i en själv , inte i världen den vi lever i.

Gårdagen var förfärligt mysig!

Hej bloggan !

Just nu sitter jag med min laptop ute på balkongen och skriver blogg precis efter skolan idag slutade jag iallfall lite tifigare vi har typ gått till halv 3 , halv fyra och fyra , såå långa dagar man är helt slut sen , men idag så har vi haft dom vanliga ämnerna vi har haft NO , SO , Dans ,  Matte och mentorstid , och så slutade vi klockan 2 så underbart skönt! , men gick därefter till engelska skolan och där stod Julia , så jag kramade henne och sa hej och sen gick vi bort mot stan men hon var tyvär tvungen attg gå direkt eftersom hon skulle klippa sig idag , men jag drog mig bort till cykeln och började cykla hemåt , och efter jobbiga backar haha , kom jag hem och just nu sitte rjag och äter lite , senare ska jag till min far , får se vad jag ska hitta på där men ja.... igår var jag i simhallen med nya klassen och det var jätte roligt faktiskt , efter jag hade cyklat hem och kommit hem vid klockan fyra klädde jag om och fixa i ordning mig och sen kom Jonatan och hämtade mig och hans mamma släppte av oss på stan och vi gickrunt lite där , efter det gick vi och hämtade ut lite biljetter till filmen vi skulle se på bion , G.I Joe: The rise of the cobra såg vi :) , den var riktigt bra och jag satt och håll i Jonatans hand och kramad eom honom under filmen och det var sååå mysigt och det vill jag verkligen gör om älskling ! flera gånger till :) 


/ Sabina Thorn 

Folkunga 7DC

Hejsan !

Ja...nu har ju skolan börjat igen , känns lite som ett höst tecken och jovisst hösten är  ju tyvär påväg :( , Men ja , som sagt jag har börjat på Folkunga jag går i dansklass och min klass heter 7 DC , alla verkar väldigt snälla och så. Har int ekunant prata med alla och så men det hoppas jag att jag så småningom kommer göra snart. Har inte någon speciell att vara med än så länge så än så länge är det lite ensamt , men man hoppas på det bästa :) , Man får vara possitiv , men idag så började jag vid tio över åtta med bild på våning 5 högst upp asså , sen har vi haft ämnen som , engelska , so , no och sånt , slutade halv 3 och då begav jag mig till Gina , och där stod Julia och väntade hon hade också med sig ina , Men sen kom Mela , Ebba elina och lite folk , såg också Elina gumman :) , saknar dig !  Men imorgon börjar jag lite senare halv nio så det känns lite skönare ,  Då ska jag möta min klass vid "Kullen" utanför matsalen , och sen ska vi till trädgårdsföreningen vet inte riktigt vad vi ska göra där men det märker jag väll , sen ska vi till simmhallen tillsammans , och ha typ ett danspass i vattnet ! HAHA , känner redan att det kommer gå skit ....för mig , hihi jaja bara man försöker så , men sen går vi tillbaka till trädgårdsföreningen och fikar tillsammans och sen slutar jag (Vid fyra;O) ahhhh så lång dag ! men sen ska jag cykla hem fort fort ! och klockan 17.03 ska jag ta bussen in till stan igen , där ska jag träffa min älskling Jonatan , och vi ska kolla på bio tillsammans , jätte mysigt , hihi kommer osm vanligt inte ihåg riktigt vad den heter elle rjo men inte stavningen :) men ni får veta mera imorgon hur den var och så , Men sen tar jag väll bussen hem imorgon och sover hihi :) , det komemr bli helt underbart känner jag redan och längtar något så fruktansvärt , puss på dig älskling :) , men nu ska jag dra mig till min väska och packa ner , bad kläder , handduk , shampoo m.m :) simhallen here i come ! hih :$ jaa , Jag älskar dig JONATAN du är BARA MIN ! pusssss och kraam
 eran Sabina Thorn :)

Mys dag

Hej Bloggen !


Hemskt hemskt ledsen att jag inte har skrivit på en hel vecka här på min vardagsblogg , men jag kan väll säga att det mest har vart uppdateringar på http://stee.blogg.se , men ska bli ändring ! , men iallfall , dagen innan skolan ! sommarlovet har gått så fruktansvärt fort , och imorgon hm...känns både jobbigt och lite spännande och lite pirr i magen. Men klassen ser ut att vara bra , iallfall dom flesta jag vet om :) , men eftersom det är dagen innan skolan och jag som sagt inte går i Jonatans klass , så var jag hos honom idag . Jag åkte till Julia på fredagen och sov där tills idag och på morgonen gick jag hem till Jonatan och stannande där :) , jätte mysigt och trevligt kan jag säga ! Vi ska va snart igen !!!
Och idag ! FYRA MÅNADER MELLAN OSS  älskar dig lilla gubben :*
Men nu ska jag dra mig in till dushen straxt , ha det bäst puss !



Lördag-Söndag med Julia ,

Hej Bloggen ! lördag-söndag har jag vart med julia :) , men man kan väll säga att jag har vart med goding och Anton med :) skiiiit kul ! har haft det super kul verkligen ! , jag och julia var och badade i stångån men fick därefter ett samtal från killarna ;) dom ville att vi skulle sticka bort till kinda kanal :) , så vi åkte dit och badade lite med dom :) kulkul! senare på kvällen från kvart över tio till tjugo över två var vi inne i stan (asså natttid) hos goding kollade lite på film osv :) jätte trevligt ! läs mer på - http://stee.blogg.se , där står mer om vad jag har gjort dom här dagarna :) , men imorgon ska jag hem till Jonatan igen , och på Ondsdag kommer han hem till mig :D! yeah !

Pusssss på dagarna !

 

     

Jonatan.

Jonatan , Dig älskar jag , Du , bara DU är min blomma , mitt liv , min luft , mitt hjärta , mitt allt , utan dig klarar jag ingenting.
Utan dig skulle jag vara förlorad. Jag vill vara där jämt , När jag eller du mår dåligt vill jag vara där.
Sitta i ditt knä , torka bort dina tårar som är värda mer än guld , Förklara för dig hur fin du är , 
Kyssa dig och säga jag är här hos dig , bara hos dig lilla gubben , 
När du håller om mig vet jag att du är min och aldrig släpper taget , JAG ÄLSKAR DIG 

Men nu mår jag så dåligt , jag saknar dig :( mer än vad jag någonsin har gjort , det bara kommer och sköljer över än som en stor stor våg , hatar känslan , hatar att behöva känna såhär , det skulle inte behöva vara såhär !
Men , nej orkar inte ta upp det IGEN , 

Vet inte vart jag ska ta vägen blir bara för mycket känslor , saknar dig och ideqhfpewsp

it's just so amazing.

Hej !

Idag vid klockan 10 åkte jag hem till Jonatan ! :) Kom dit vid kanske halv 11 ? :)
Vi har spelat dator , musik , pratat massor , myst och vart ute och gått en sväng hih ,
Väldigt mysigt och kul idag !
Nu sitter jag hemma vid min dator igen och bara glor på dataskärmen , vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. 
Men imorgon blir det att åka bort till Drögen klockan halv nio ! ahh jobbigt. Och bada , grilla och fika och lite sånt , hih lite mys sådär :)
Men nu ska jag fortsätta att lyssna på lite musik.
Puss ha det bäst !  


Allt blir annurlunda.

Skulle åkte till  stugan idag , men vi vart typ bara 3 så ? , Ikväll vet jag inte riktigt än. Men får försöka göra något för än gångs skull. Senare ska jag försöka gå ut en liten sväng. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Och letar lite musik.
Inget speciellt hittat än. men kommer ! , Imorgon ska jag till Jonatan vid halv elva . och åka hem lite senare sen , ska bli otroligt kul saknar honom , och behöver honom just nu , 

Ha det bäst puss !


:(

Mår hemskt dåligt !

Sabina Thorn


Nej nej  nej!

wiie vilken dag!

Hej Bloggen !

Igår , kom Jonatan jätte kul och mysigt ! , vi satt vid datorn tjocka godis gjorde mest jag men iallfall..hiih
mys och så <3 underbart ! sen var han tvungen att åka ;( då kändes det så ensamt igen. Men men , idag ska jag nog inte göra något speciellt , jag ahde tänkt att träffa Elina idag , men hon skulle tyvär iväg , synd , men annars är inget planerat idag faktiskt. Om någon vill göra något är det bara att säga till :)
Glöm inte att kolla min och Elinas blogg helelr !
http://stee.blogg.se 
Puss på er ! finns också  nya videoupdates på bloggen , (stee) 
om ni inte redan har kollat :*
puss !


RSS 2.0