Trött.....

Ibland blir jag såå trött på dig! har lust att avsluta allt just då ! fins inget du kan göra men ibland  asså ahhh  jobbigt! vet inte vad jag vill ibland.




Stoor BILDBOMB

Övrigt

      

Påväg/ i Grönalund

                

Stan/Sabina prövar kläder !

                  

Vid havet
 
                      




Tack för att ni kollade :) om ni orkade :) hihi var ju ändå rätt många bilder :)
Puss ha det bäst !




Alla dagar i Stockholm !

Hej alla !

För en halvtimma ungefär kom jag hem från stockholm efter att ha vart där från måndag till ondsdag :)
På måndag skrev jag ju vad jag gjorde i inlägget innan :)
På Tisdagen vart det Grönalund ! :D yeeah ! skit kul ! åkte nya insane ! kommer bild på den i den stttorra bildbomben här ovanför sen :) åkte också uppskutet som också var fritt fall i ,asså den sköt upp den så som den brukar men sen åkte man upp till toppen och så släppte dom! sååå kul :D  jaja lyckad dag verkligen :)
Och idag , åkte jag och Julia in till stan och handlade löite gud vad stort det var i stockholm alla affärer jag dubbelt så stora tillex åhlens var typ 3 våningar högt eller något :) nice :) hihi
Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och sen började vi åka hemmåt :) vi stannade till vid havet i nyköping ungefär :) jätte fint och mysigt :) kommer bilder där ifrån med sen :) sen stannade vi på max ja jag är fet jag vet , hihi ja det har vart super kul ! :)


I stockholm!

Just nu sitter jag i ett hotel rum i stockholm tillsammans med Julia :)
Vi har vart och kollat på film i 3D :) häftigt :)
Nu har vi precis kommit tillbaka :) senare ska vi nog bege oss till högst upp i hotellet där poolen finns :)
Sen blir det nog att gå ut och äta lite :) mys ! :)
Imorgon GRÖNALUND! :D
hihi:)

Puss på Jonatan som jag saknar !
Puss ha det bäst


Bilder kanske ?

Tänkte ladda upp LITE av bilderna från när jag och Julia var nu :) men som sagt inte alla ! när det kommer flera laddar jag upp dom här och det märker ni :)


       


      Opps ...



          

Det var NÅGRA bilder :)  Om ni vill läsa om dagen får ni läsa på 
www.stee.blogg.se :)


hiiih

Hej!

Hann inte skriva igår men jag skriver idag istället :) , igår åkte jag till min MIN Jonatan :) ganska tidigt faktiskt :P
men ändå bra. Då fick man va längre. vi  spelade lite, dator , musik och mys :)<3333 Så underbart fina ord sa han!!<3
ahh älskar dig Jonatan ! Men sen kom mamma tyvär och då var jag tvungen att åka  ;( <3
Men direkt då åkte vi till en annan familj och åt där. Mycket trevligt !
Idag kommer Julia och sover över pga imorgon bär det av till stockholm  ! ::D:D:D:D <3333

Ha det bäst nu :)

Puss & Kram !!


Äntligen Jonatan!

Hejhej :)

Igår kom jag hem ifrån Halmstad riktigt skönt att komma hem faktiskt har vart bra men har också längtat hem och längtat efter Jonatan , Julia , elina mfl.  Imorse åkte mamma och jag och handlade lite :) efter det kom min älskade Jonatan äntligen ! har inte träffat honom på 6 dagar eller något sånt , länge för mig ! 
Har vart en toppen dag ! <3 vi har kollat på film m.m jätte kul och väldigt mysigt :)
och imorgon kommer Julia och sover över hos mig :D mycket kul !!!!!! efterlängtat :)
I helgen ska jag nog träffa Jonatan igen ! :) (y) yeeah ! <3

mycket bra dag ! ha det bäst ! :)<3



Blää

Mhmm...;(


Min dag tillsammans med min Jonatan

Hej igen , 

Hoppas ni alla mår bra , jag mår väll okej. Jaja idag fyllde min mamma 40  år grattis till henne :)
Vid halv ett kom min älskling hem till mig pga att jag ska till Halmstad imorgon. Och inte kommer hem förän på Måndag. Men hopppas det går fort för kommer sakna honom något så fruktansvärt asså ;(<3
ush... Men vi har spelat  fear 2 och x-men ? sämst är jag...hihi och såklart myysigt ! ALLTID myssigt , Men nu åkte han nyss hem :( så nu hela kvällen kommer jag tyvär sitta och glo och sakna honom :(



Shiiit

Åhh nu är det ju så här igen !
Jag fixar inte det här nu . Hejdå...


Dagen med Jonatan

Idag vaknade jag vid klockan nio. Klockan 11 åkte jag hem till älsklingen . ÄNTLIGEN! jätte kul och myyyysiigt som vanligt med dig gubben ! <3
Jätte mysig dag säger jag bara , jag älskar dig verkligen Jonatan!
och på Torsdag är det 3 månader <3
Älskar dig JONATAN ! jag är din , du är min !



20 års fest

Förlåt :(

Vet inte vad som händer... Mår bara så dåligt jämt.


Idag vid klockan 16.00 ska jag på fest , min kusin Josefine fyller 20 år. Så senare blir det att åka iväg till Skäggetorp.
Grattis till henne !
Just nu har jag precis fixat till min och Elinas blogg. Designen kommer ändras ganska ofta tror jag , vart inte så jätte nöjd. Men vi får se. Imorgon ÄNTLIGEN får jag träffa Jonatan igen , i för sig träffades vi den här veckan men ändå känns nästan som år sen eller något. Mysigt! 


Ha det bra !



Söndag?

Amen gud vad är det här ?

Jag kommer aldrig klara det här ! 
Det gör för ont.... Jag får inte träffa Jonatan förän om 2 dagar och redan har jag saknat honom så himla mycket , så det har gjort ont i magen ont överallt ! kännts som jag har gråtit flera liter tårar. När man verkligen har äkta känslor. Fy vad det svider.
Hur i helvete ? (ursäkta orden)
Ska jag klara detta när vi börjar i sju:an ? när jag bara kan träffa honom en gång i veckan (helgerna) och ibland kanske man inte kan på helgerna.... då kan det ta 2 veckor... ;(  asså neej !
Orkar inte

 

Miss you!

Just nu sitter jag vid datyorn och lyssnar på lite musik.
Senare under dagen ska jag och min mamma  och lillasyster till Valla och grilla och ha lite mys.
Jonatan.....Smsa med mig hihi <3 Annars blir det så att jag saknar dig massor igen :'(
Aja ha en bra dag.
ha det bäst !
kram 


Trött!

Hej igen.

Igår tog jag bussen hem till ina , Elina var också där vi sov över och hade lite kul.
Vi var ute några gånger och sprang runt lite i nykil. Mycket roligt. Får vi göra om.
Igår var Jonatan i Ullared och sov där. Saknade honom därför något såååååå fruktansvärt. ush !
Skit på allt ! Senare idag ska jag förska hjälpa mamma och handla lite. Ikväll blir det nog det vanliga sätta på musik och sen sitta på glo?

Jaja ha det bäst allihopa !



älskar dig Jonatan

Äntligen

Ohh äntligen fick jag träffa min Jonatan igen. Det känns verkligen som evigheter sen varje gång:'(
Men Jonatan åkte nyss här ifrån :( hatar ! Vi har inte alls gjort så mycket. Dator , musik och youtuube m.m
Men mysigt såklart också hihi puss Jonatan!<3<3<3<3
Du gjorde min dag idag Jonatan. Nu ikväll...Kommer jag inte göra någonting, finns inget attt göra. Tråååk
Jag hoppas verkligen att vi kan vara nån dag nu igen. I helgen eller nästa vecka eller så , så jag slipper känna smärtan "/
Jaja en rolig och helt underbar dag som vanligt med Jonatan.
Puss på dig. Älskar dig mest av allt !<3<3<3
Du är bara min , jag tillhör dig och kommer alltid att göra <3

Vill ni veta ?

Ni behöver inte läsa det här


För det första vill jag bara säga att jag gillar verkligen inte när någon klagar , tjatar och säger saker till mig inte bara säger saker utan säger dumma saker. Jag blir rent sagt ut förbannad ! 
Speciellt när man redan har det svårt här i livet och så komemr allt sånt här samtidigt. Ska ju inte behöva vara så eller hur ?
Jag kommer säkert tråka ut er här och nu så ni behöver inte läsa det här. Det är bara lite om mitt liv , lite hur det är i nuet.
Men ni läser det här sen behöver det inte snackas runt om allt det här. Hoppas jag ? Ni är inga bra vänner isåfall som går runt och pratar om det. Jag vill mest skriva det här för er jag känner så ni vet hur det är.
Men det har vart jätte jobbigt för mig hela mitt liv. Jag har växt upp i ett jobbigt liv. Redan som liten vart jag mobbad. För mitt utseénde , att jag var brun. Jag fick alltid höra dom iskall orden blatte , neger jävla invandrare , åk hem till ditt jävla blatte land osv. Men vad är det liksom ? vad är det som är så fel att vara lite brun. Jag kommer fortfarande ihåg när jag kom i korridoren en gång i skolan (fritids) och det står en kille och en tjej mitt i mot mig den andra viska till den andra och jag hör precis vad perosnen säger ( Hon är en neger) sen när jag sitter och äter mellis med alla får jag ett cdfodral kastat mot mitt huvud. Jag vågade inte gå till skolan sen längre jag gjorde alt för att slippa gå dit (sommarlove var det)  Jag kunde aldrig bli acepterad för den personen jag var. Och sen gick alla år och den ända männsikan som verkligen brydde sig om mig var Amanda. Jag hade bara henne då , jag hade inga andra vänner , ingen tyckte om mig. Alla var bara imot mig. Sen gick åren och ja det vart lite bättre inte förän i femman kom jag fram lite då jag helt plötsligt vart kompis med clara och alla dom. I sexan vart allt bra hade många vänner , jag vart omtyckt och hade väldigt många att prata med. Men det var inte det ända som hände under min uppväxt . Det hände lite med min pappa.....ni som jag tycker ska veta det, vet redan . Så vill inte ta det här. Men det var också en stor stor smärta jag var rädd och vågade inte röra mig. Jag hade bara min mammas famn hennes trygghet. Under alla år tills sexan förlorade jag också en massa massa vänner. Mångas om betydde massor ! både i min klass och utanför. Det svider och det gjorde ont. Dom bara lämnade mig . Och jag förlorade Amanda ett halvår. Jag kopplades ifrån den här världen och visste inte vart jag var som var väldigt skönt för tillfället orkade inte med min vardag i livet. I sexan nu då... Jag bråkade med Kristina , grät varje kväll , var olykligt kär , i Jonatan grät mig till söms varje kväll. Sen gick en och en hallv termin av sexan sen kom lite possitivt. Jag fick min underbara Jonatan. Han finns alltid där för mig älskar honom sååå mycket vet inte vad jag skulle göra utan honom . Han och Julia håller mig kvar på den här jorden. Senare efter det. Vaknar jag en morgon av att min mamma sitter ocg gråter i köket. Ett hemskt sätt att vakna upp på kan jag säga. Jag går upp och jag bara ser min mamma ögon fulla med tårar som bara rinner och rinner ner för hennes kinder. Och jag frågar vad som hade hänt . Hon hade verkligen jätte svårt föratt få ut just den meningen som skulle fram , men tillslut fick jag höra. - Pappa vill skiljas , han har  hittat en ny. Känndes som mitt hjärta stannade i en minut , hade svårt att andas , andades såå tungt. Och jag började också gråta jag satt där i mammas knä och grät. Och sen satt jag i pappas... Jag var inte arg på pappa men varför ? varför skulle dom skiljas för ?
I skolan den dagen. Kramade Jonatan om mig och sa att han älskade mig och att allt skulle fixa sig. Hna fick mig genast att må bättre. Och ja efter inte äns en månad flyttar vi in till stan. Det blir helt annurlunda. Nytt rum , Nytt område man vet ingenting . Man känner sig ensam.i 3-4 månader när jag har kommit hem till min pappa har jag fått höra ord... kalla ord och skrik från bråk från mina föräldrar. Jag har suttit där i mitt rum. Satt på musik så högt jag kunnat för att slippa höra allt. Och nu...Min pappa är inte i sverige. Han är i Thailand.Min pappa finns inte här för mig i en hel månad. 
En sak vill jag säga. Vad än min pappa har gjort och inte så hatar jag när ni pratar skit om honom ! låt honom vara isåfall ni behöver inte bry er om honom. Låt mig styra över det som är hans barn Jag får ta skiten , men vad ska man göra. Jag gråter varje dag. Gråter mig tills söms varje kväll. Och dom ända personerna jag har är Julia , Jonatan min underbaraste och min mamma och min lilla syster. Mest Julia och Jonatan som jag kan prata om allt med. Jag älskar er.
Det finns så mycket mer att bäretta om i mitt liv och min uppväxt men troligen orkar ni inte lyssna mera nu. Tack ändå för ni som har läst. Vill bara att ni ska veta att jag har det inte så lätt som  ni tror , så snälla! jag vill inte höra en massa saker som ni säger till mig. Jag mår bara ännu dåligare då.

TACK JONATAN! ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅGOT ! FÖRSTÅ HUR UNDERBAR DU ÄR ! DU ÄR ALLT , MITT LIV OCH MIN LUFT JAG LIVER PÅ DIG ! <333






                                                                                                                               Sabina Thorn



Mysig dag med Jonatan

Vaknade klockan nio imorse och direkt in i dushen. Åt sen lite frukost och sen kom Jonatan älsklingen:)
Vi har vart ute , dator och musik m.m :) och myyysigt ! :)  Har verkligen vart jätte kul och mysigt !<3<3<3
Puss på dig älskling ! älskar dig massor ! <33

RSS 2.0